Jij bent ook maar een mens

Gepubliceerd op 6 december 2021 om 09:13

Soms is het allemaal niet meer bij te houden, er is zoveel verandering gaande. Het enigste wat voor mij helpt is dicht bij mijzelf blijven en het allemaal maar doorvoelen en laten gebeuren.  Ik kan er niks aan doen het kost mij veel energie, ik wil graag mijn goodvibes delen met de wereld.

Ik leef op de energie van het veld, van wat is. Er komt oud zeer naar boven wat aangekeken mag worden. Het is niet altijd even fijn, maar als ik achterom kijk heeft het mij uiteindelijk altijd weer geholpen.

Tijdens mijn opleiding  was ik representant en had ik  een hele mooie ervaring. Ik was een slachtoffer van huiselijk geweld wat ik als heel heftig ervaarde. Mijn partner was de dader, ik was bang heel bang en het voelde heel groot. 

Na een aantal interventies tijdens de opstelling werd het lichter, ik kon naar mijn partner kijken en zag: Jij bent ook maar een mens.

Onder alle slachtoffers en daders zit de mens, bewust en onbewust in hun rol van het systeem. Ik ben zeer dankbaar dat ik deze inzichten mocht ervaren. Het heeft mij veel rust gebracht.

Ook jij bent een mens en samen mogen het levenspad bewandelen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.