Verbinding

Gepubliceerd op 8 december 2021 om 19:52

Ik heb gevochten ik heb gestreden, ik heb al mijn energie gebruikt om mensen maar bewust te maken.

Het is klaar ik voel het niet meer........het mag veranderen. Het is nu tijd voor verbinding, voor samenwerken en  leven vanuit ons hart.

Wat is nu eigenlijk echt belangrijk? Klopt het allemaal nog wel waar jij al die tijd voor gevochten hebt? Is de waarheid nog wel de waarheid voor jou?

De wereld veranderd zo hard het is niet bij te houden.  Welke lessen mogen we leren, volg je hart en maak je keuze voor wat goed voelt voor jou. Laat je bagage achter je, het verhaal klopt niet meer wat jij je zelf hebt wijsgemaakt, het is een oud verhaal de tijd is nu anders.

We zijn allemaal mensen, allemaal gelijk. Er is niemand beter als de ander, we zijn allemaal mensen met onze eigen taken op de wereld, en de lagen worden steeds dunner, de taken steeds zichtbaarder.

Gedachten zijn krachten en we zijn tot bijzonder dingen in staat, we kunnen het allemaal als we uit het oude stappen, op weg naar het nieuwe.

Waar word ik nu echt gelukkig van, na al deze roerige jaren: Een glimlach en een knuffel van je kinderen, gewoon samen zijn met je familie. De prachtige natuur en de zonsopkomst, de maan en de sterren. De dieren om ons heen. Gezond zijn en genieten van de kleinste momenten. Gewoon zijn, en al de liefde uitstralen die we in ons hebben. Verbinding vanuit je hart met jezelf en vanuit daar met elkaar. Laat de liefde maar stromen over de hele wereld alles in verbinding met elkaar. Dat was mijn wens toen ik klein was, ik hoop dat deze mag uitkomen.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.