Dianne van Heel

Vaak voelde ik mij eenzaam en niet begrepen. Als iedereen naar links ging, dan ging ik naar echts omdat dat beter voelde voor mij. Ik volgde altijd mijn gevoel. Ik paste vaak niet waarom mensen zo anders dachten  als ik, en ik dan gek of raar? Ik dacht vaak, ja dat weet je toch wel? Of dat zie je toch wel? Om maar erkent te worden en mensen blij te maken, paste ik mijzelf aan. Maar dan wel ten koste van mij zelf, mensen helpen was belangrijk, toch?? Ik wist niet meer wie ik was en wat ik leuk vond, en mijn levensdoel al helemaal niet meer.

 

 

Nu weet ik wie ben en wat mij blij maakt, en dat allemaal door mij persoonlijk te ontwikkelen en alle belemmerende overtuigingen los te laten. Ik ben in een korte tijd heel hard gegroeid en ik had dit een paar jaar geleden nooit gelooft. 

Ik zie mijn kwaliteiten nu als gave in plaats van een last. Ik ben van overleven naar leven gegaan. 

Ik wil graag mijn ervaring en kennis inzetten om jou hierbij te helpen.

Wat is nou typisch Dianne?

Ik hou van kletsen en gezelligheid, Ik ben best wel erg aanwezig ( ik klets de oren van je hoofd en erg enthousiast ook nog)

Maar ik kan ook echt heel goed alleen zijn.

Ik zit vaak met mijn neus in de boeken, want lezen en nieuwe kennis opdoen vind ik super leuk. Podcasts en leren van anderen doe ik ook super graag, ik zie het leven als 1 grote leerschool.

Ik ben een grote dierenliefhebber en een grote liefde voor honden, Ik droom stiekem nog af en toe van een paard;)

Muziek vind ik geweldig , en daar ga ik helemaal in op en kan ik uren mee bezig zijn (hyperfocus) 

 IK geloof dat alles mogelijk is!!

neem contact met mij op