Dianne van Heel

Vaak voelde ik mij eenzaam en niet begrepen. Als iedereen naar links ging, dan ging ik naar rechts omdat dat beter voelde voor mij.

Ik volgde altijd mijn gevoel. Ik snapte vaak niet waarom mensen zo anders dachten als ik, ben ik dan gek of raar?  Om maar erkend te worden en mensen blij te maken, paste ik mijzelf aan.

Maar dan wel ten koste van mijzelf, mensen helpen was belangrijk, toch?? Ik wist niet meer wie ik was en wat ik leuk vond, en mijn levensdoel al helemaal niet meer.

 

Nu weet ik wie ben en wat mij blij maakt, en dat allemaal door mij persoonlijk te ontwikkelen en alle belemmerende overtuigingen los te laten. Ik ben in een korte tijd heel hard gegroeid en ik had dit een paar jaar geleden nooit gelooft. 

Ik zie mijn kwaliteiten nu als gave in plaats van een last. Ik ben van overleven naar leven gegaan. 

Ik wil graag mijn ervaring en kennis inzetten om jou hierbij te helpen.

Wat is nou typisch Dianne?

Ik hou van kletsen en gezelligheid.

Maar ik kan ook echt heel goed alleen zijn.

Ik zit vaak met mijn neus in de boeken, want lezen en nieuwe kennis opdoen vind ik super leuk. Podcasts en leren van anderen doe ik ook super graag, ik zie het leven als 1 grote leerschool.

Ik ben een grote dierenliefhebber en een grote liefde voor honden, Ik droom stiekem nog af en toe van een paard;)

Muziek vind ik geweldig , en daar ga ik helemaal in op en kan ik uren mee bezig zijn (hyperfocus) 

 IK geloof dat alles mogelijk is!!

 

Ik weet hoe fijn het is als er iemand met je meekijkt en je een zetje geeft in de goede richting. Even een spiegelsessie en je kan weer vooruit. Oude bagage loslaten en je voelt je een ander mens!

Het leven heeft bijzonder situaties, maar ik geloof dat we allemaal geboren zijn met ieder zijn eigen rol en bijzonder kwaliteiten, en ik laat je graag ervaren wat jou kwaliteiten zijn

 

Je hebt alles al in je zitten! En ik geloof dat alles mogelijk is! Ik laat het je graag ontdekken.

Liefs Dianne