Ervaringen

Ik had al jaren last van mijn spieren, zelfs het slapen was heel pijnlijk. Waar kon het nou aan liggen? Was het mijn voeding, mijn werk of hoort het bij het ouder worden?

Ik kwam bij Dianne in aanraking met NEI, en ik kwam erachter wat voor invloed het verleden op mijn lichaam had. Ik droeg alles van het verleden bij me in mijn lichaam, zo bleek

Doordat ik veel bewuster met alles omga en de wereld nu veel anders bekijk, functioneert mijn lichaam ook veel beter, Ik had nooit verwacht dat ik mij hierdoor zoveel beterder ben gaan voelen, lichamelijk en geestelijk.

A. NEI Sessie


Onbegrepen gedrag bij een peutertje van 3 hoort bij de leeftijd zou je denken, wij als ouders signaleerde gedrag wat wij niet konden plaatsen. Extreme boosheid zonder trigger en oververmoeidheid wat niet helemaal pasten bij de situatie.
Dianne heeft mbt Nei therapie blokkades weten te achterhalen en direct weten op te lossen. Ons kindje heeft nu gedrag wat we kunnen plaatsen bij haar leeftijd, is opgewekt, aanhankelijk en heeft veel meer energie. Hieruit geleerd dat jezelf openstellen voor “iets nieuws en niet doorsnee” echt meer dan de moeite waard is, zeker aan te raden voor iedereen die blokkades voelt en het graag aan wil gaan en het op wil lossen.
Enorm Bedankt Dianne voor je hulp, wij zijn meer dan tevreden en opgelucht dat ons kindje weer straalt!

Kim NEI sessie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.